Izjava o privatnosti

Ova stranica informira vas o našim pravilima vezane uz prikupljanje, korištenje i objavljivanje osobnih podataka prilikom korištenja naše usluge.

Nećemo koristiti ili dijeliti svoje podatke s kim, osim kako je opisano u ovim Pravilima o privatnosti. Ova Pravila o privatnosti je stvoren sa Izjava o privatnosti generator iz TermsFeed.

Mi koristimo Vaše osobne podatke za osiguranje i poboljšanje usluga. Upotrebom usluge pristajete na prikupljanje i upotrebu podataka u skladu s ovim pravilima. Osim ako nije drugačije određeno ovim Pravilima o privatnosti, pojmovi koji se koriste u ovim Pravilima o privatnosti imaju ista značenja kao u našim Uvjetima i odredbama, dostupna na www.rijekaopen.com

Prikupljanje i korištenje informacija

Dok koristite naše usluge, možemo tražiti da nam dostavite određene osobne podatke koji se mogu koristiti za kontakt ili identificirati vas.

Prijava podataka

Prikupljamo informacije koje vaš preglednik šalje svaki put kada posjetite našu uslugu ( “Log Data”). Ovaj Prijava podataka može uključivati informacije kao što su računala internetskog protokola ( “IP”) adresu, tip preglednika, verzija preglednika, na stranicama naše usluge koje posjećujete, datum i vrijeme vašeg posjeta, vrijeme provedeno na tim stranicama i drugim statistika.

Davatelji usluga

Možemo zaposliti treće strane tvrtki i pojedinaca kako bi se olakšalo naše usluge, pružiti usluge u naše ime, da obavljaju vezane usluge usluge ili da nam pomognu u analizi kako se koristi naše usluge.

Te treće strane imaju pristup vašim osobnim podacima samo za obavljanje tih poslova u naše ime i dužni su da ne otkrije ili ga koristiti za bilo koju drugu svrhu.

Sigurnosti

Sigurnost vaših osobnih podataka nam je važna, ali sjetite se da nijedna metoda prijenosa putem Interneta, odnosno način za pohranu elektroničkih je 100% siguran. Dok nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva za zaštitu vaše osobne podatke, ne možemo jamčiti apsolutnu sigurnost.

Linkovi na druge stranice

Naše usluge mogu sadržavati linkove na druge stranice koje nisu upravljaju nama. Ako kliknete na link neke druge stranice, od vas će biti usmjerena na site koji treće strane. Preporučujemo da pregledate pravila o privatnosti svake stranice koju posjetite.

Mi nemamo kontrolu nad, i ne preuzima odgovornost za sadržaj, pravila privatnosti ili praksom bilo kojoj trećoj strani stranice ili usluge.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj izjavi o privatnosti, molimo Vas da nas kontaktirate.

Sva Prava Pridržana. | Kontakt | Izjava o privatnosti