Troicki i Massu mešu osam

Austrijanci su imali crni četvrtak četvrtog dana ATP challengera Croatia osiguranje Rijeka Open, upisali su sva tri poraza,ali dobro su namučili suparnike. Posljednji je izletio Alexander Peya, kojeg je nadjačao Čileanac Nicolas Masu. Dvostruki olimpijski pobjednik iz Atene imao meč loptu kod 5:4 uz servis, ali je meč okončao u “tie breaku”.
– Na meč loptu pogodio je prvi od tri “winnera” forhendom. Sjajno je odigrao i idući gem, ali “tie breaku” sam odigrao bolje. Za mene je ovo važna pobjeda, kao da se radilo o finalu – kaže Nicolas Massu
Peti dan će otvoriti Srbin Viktor Troicki i Švicarac Michael Lammer. Troickom pobjeda donosi ulazak među sto najboljih igrača svijeta. Prvi put u karijeri.
– Imao sam za to priliku u finalu challengera na Bermudi, kada nisam iskoristio dvije meč lopte. No, to će doći kad, tad – kaže Troicki, koji se dobro namučio protiv Martina Fischera. Austrijanac je imao 2:1 i servis u trećem setu, te tri “break” lopte kod 3:3.
Nije ni Lammeru bilo lako. Lammer je iskoristio sedmu meč loptu protiv Rainera Eitzingera, koji je sam imao četiri lopte koje su ga vodile u treći set. U posljednjem poenu promašio je smeč.
Poznati su i prvi finalisti turnira, to su Amerikanac Alex Kuznetsov i Belgijanac Dick Norman.

Sva Prava Pridržana. | Kontakt | Izjava o privatnosti